Megrendelőlap Ajánlatkérés +36 (30) 779 - 7587

Szolgáltatásaink

Kisállatszállítás földi úton

Kedvtelésből tartott és kereskedelmi célú kisállatok (kutyák, macskák és egyéb kis kedvencek, pl.nyúl, teknős, madarak stb.) szállítását vállaljuk külföldre, heti rendszerességgel.

Hetente induló járataink a következő országokba szállítanak kisállatokat:
Ausztria, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Anglia, Csehország, Szlovákia, Dánia, Svédország, valamint Olaszország, Spanyolország, Portugália, Románia, Szerbia, Görögország.

Az adott célországhoz érdeklődés esetén mindig előre tudunk szállítási időpontot ajánlani. A szállítás folyamán a megfelelő dokumentumok beszerzése után minden kisállathoz a méretének megfelelő szállító boxot biztosítunk. Az út teljes ideje alatt száraz eledelt és ivóvizet biztosítunk.

Ha szeretnének a kisállatuk mellé kisebb csomagot küldeni, amiben ételt, takarót, játékot vagy pórázt küldenének, az is megoldható. A szállítás a budapesti telephelyünkről indul, ahová az előre egyeztetett napon lehetőleg 12 – 15 óra között várjuk a szállításra váró kisállatokat. A kisállatokat, illetve dokumentumaikat hatósági állatorvossal leellenőriztetve vesszük át.

A szállítás napján lehetőleg már ne etessék túl a kis kedvenceket, mert az utazással járó stressz során ez “visszaköszönhet”. A szállítás folyamán általában 3-4 óránként megállunk,  megetetjük, megitatjuk és megsétáltatjuk a kisállatokat, valamint folyamatosan takarítjuk a boxokat.

Sofőrjeink szakképzettek, állatokat szerető, megbízható angolul beszélő munkatársak. Az út során, mielőtt a kisállattal megérkezünk az úticéljához, sofőrjeink felveszik telefonon a kapcsolatot a fogadó klienssel, így tudni fogják mikor érkezünk. Váltó sofőrökkel dolgozunk.

A kisállatot csak abban az esetben tudjuk szállítani, ha minden utazáshoz megfelelő dokumentummal rendelkezik. Minden oltása megvan és érvényes. Betöltötte az utazáshoz elengedhetetlen minimum életkort és az egészségi állapota is teljesen megfelelő.


Kisállatok repülős szállítása

A repülős szállításokat elsősorban a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről induló, különböző légitársaságok utas és cargo járatait használva szervezzük.

Amennyiben megvan a célállomás,  forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Minden jog fenntartva! @2020 BigLeaslie Kft.